دانلود هندبوک شیمی و علوم مواد غذایی جلد 2 دوم که شامل بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی مواد غذایی و جدیدترین نوآوری های صنایع غذایی بررسی کرده است. Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology تمرکز بر فناوری و شیمی مواد غذایی، بیوتکنولوژی مواد غذایی و میکروبیولوژی، و مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی. این کتاب تحقیقات جدید و روندهای فعلی در علم و فناوری مواد غذایی را برجسته میکند و به جدیدترین نوآوریها، فناوریهای نوظهور و استراتژیهایی با تمرکز بر ارتقای طراحی غذا به سطوح پایدار نگاه میکند. به طور خاص، کتاب های راهنما شامل اطلاعات مرتبط در مورد نوسازی و بهبود در صنایع غذایی است.
مشخصات کتاب
عنوان فارسی کتاب: هندبوک تحقیقات علوم و صنایع غذایی جلد دوم
نویسنده(ها): Monica Chavez-Gonzalez, Jose Juan Buenrostro-Figueroa
سال انتشار: 2019
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 0429947119, 9780429947117, 9781774631263, 1774631261
تعداد صفحات: 265 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 2.5 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.