کره مایع: شیمی، تکنولوژی، و جنبه های بهداشتی 2023

99,000 تومان

دانلود کتاب Ghee: Chemistry, Technology, and Health Aspects کره مایع: شیمی، تکنولوژی، و جنبه های بهداشتی که به بررسی خواص و کاربردهای گی Ghee (چربی شیر شفاف) پرداخته است. یک محصول لبنی است که عمدتاً از چربی شیر و اجزای جزئی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها تشکیل شده است.

  • شیمی کره مایع را از منابع لبنی مختلف بررسی می کند
  • در مورد ترکیبات عملکردی روغن و پتانسیل افزایش سلامت آنها بحث می کند
  • به کاربردهای رشد روغن در تغذیه بالینی، غذاهای کاربردی، داروها، مواد مغذی و لوازم آرایشی می پردازد.

این کتاب که توسط تیمی از متخصصان تالیف شده است، تنوعی از پیشرفت‌های علم لیپید را برای شیمیدانان، متخصصان تغذیه و محققان در زمینه‌های علوم غذایی، تغذیه، شیمی و فناوری مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و مواد مغذی ارائه می‌کند. این کتاب یک کتاب درسی ضروری برای توسعه دهندگان غذای سالم و همچنین محققان تحقیق و توسعه (R&D) با استفاده از چربی شیر است. در همین حال، این یک کار مرجع ارزشمند برای شرکت‌های چربی و روغن خوراکی است که محصولات خود را مجدداً فرموله می‌کنند یا محصولات سالم جدیدی تولید می‌کنند.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: کره مایع: شیمی، تکنولوژی، و جنبه های بهداشتی
  • نویسنده(ها): Mohamed Fawzy Ramadan
  • سال انتشار:  2023
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781032119137, 9781032133102, 9781003228608
  • تعداد صفحات: 381 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 4.61 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کره مایع: شیمی، تکنولوژی، و جنبه های بهداشتی 2023”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا