دانلود کتاب Introductory Food Chemistry by John Brady شیمی مواد غذایی مقدماتی نوشته جان بردی که اصول و مبانی شیمی مواد و ترکیبات غذایی بررسی کرده است. شیمی غذا مطالعه خواص اساسی غذاها و مواد تشکیل دهنده غذا است. این به دنبال درک چگونگی رفتار سیستم های شیمیایی به منظور کنترل بهتر آنها برای بهبود ارزش غذایی، ایمنی و ارائه آشپزی غذا است. کتاب درسی جامع تمام رنگی جان دبلیو. بردی یک منبع کلیدی برای دانشجویان این رشته فراهم می کند.
شیمی مواد غذایی مقدماتی که برای دورههای کارشناسی و دورههای مقطع کارشناسی ارشد طراحی شده است، موضوعات سنتی را بررسی میکند که دانشآموزان باید بدانند اگر میخواهند شغلی را در زمینه غذا در دانشگاه یا صنعت دنبال کنند و همچنین بسیاری از موضوعات جدید و فعلی که در کتابهای درسی دیگر پوشش داده نشدهاند. این موضوعات شامل بیماری جنون گاوی، غذاهای آلوده به ملامین، آکریل آمید در غذاهای پخته شده، آلرژن ها، غذاهای اصلاح شده ژنتیکی، و همچنین درک فعلی از کلسترول رژیم غذایی، شربت های ذرت با فروکتوز بالا و شیرین کننده های مصنوعی است. شیمی مواد غذایی مقدماتی که توسط یکی از دانشمندان برجسته در این زمینه نوشته شده است، جدیدترین درک را از رابطه بین ساختار مولکولی و عملکرد برای پروتئین ها، کربوهیدرات ها و لیپیدهای غذا به کار می گیرد. این کتاب همچنین از شکلهای رنگی استفاده میکند که بهجای تکیه بر معادلات خشک به تنهایی، دگرگونیهای غذا را به صورت بصری در سه بعدی نشان میدهند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: شیمی مواد غذایی مقدماتی جان بردی
- نویسنده(ها): John Brady
- سال انتشار: 2013
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 0801450756, 9780801450754
- تعداد صفحات: 658 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 90.6 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.