دانلود کتاب مقدمه ای بر شیمی فیزیک مواد غذایی Christos Ritzoulis

99,000 تومان

Introduction to the Physical Chemistry of Foods

  • نویسنده(ها):  Christos Ritzoulis
  • سال انتشار: 2013
  • تعداد صفحات: 210 صفحه
  • تعداد فصل ها:  8 فصل
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده: 3.62 مگابایت

کتاب مقدمه ای بر شیمی فیزیک مواد غذایی Introduction to the Physical Chemistry of Foods از کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی که به بررسی خواص و ویژگی های شیمی فیزیکی انواع مواد غذایی پرداخته است. این کتاب توسط Christos Ritzoulis نوشته و تالیف شده است.

برخی از ویژگی های این کتاب:

  • رفتارهای غذایی را در شرایط فیزیکی و شیمیایی تفسیر می کند
  • با مبانی شیمی فیزیکی و ترمودینامیک، بدون نیاز به دانش قبلی در این زمینه، شروع می شود
  • به علاوه، به عنوان مقدمه ای بر کلوئید، سینتیک و رئولوژی نیز ارائه می شود
  • اطلاعات را به طور خلاصه ارائه می دهد بدون آنکه ساده شود
  • کلوئید های غذایی را از طریق رابط به خودآموزی به امولسیون و فوم کاربردی توصیف می کند
  • شامل تمرینات پایان فصل با راه حل های کوتاه است

مقدمه ای بر شیمی فیزیکی غذاها، متن ساده ای را در اختیار شما قرار می دهد که شامل اصول اساسی شیمی فیزیکی و ارتباط آن با غذاها و پردازش آنها می شود. بر اساس سالهای تحصیل و تجربه پژوهش در شیمی فیزیکی مواد غذایی، این کتاب عمق لازم اطلاعات و پایگاه های ریاضی را به روشنی ارائه شده برای افراد با حداقل زمینه فیزیکی شیمی ارائه می دهد.

متن با مفاهیم اولیه شیمی فیزیکی آغاز می شود و پایه ای از دانش را ایجاد می کند تا خوانندگان بتوانند شیمی فیزیک مواد غذایی را درک کنند، از جمله فرایندهایی مانند کریستالیزاسیون، ذوب، تقطیر، بلانچینگ و همگن سازی، و نیز ریمولوژی و امولسیون و پایداری فوم. این فصل ها سیستم های ترمودینامیکی، دما و گازهای ایده آل را نسبت به گازهای واقعی پوشش می دهد. ترمودینامیک شیمیایی و رفتار مایعات و مواد جامد، همراه با انتقال فاز؛ و ترمودینامیک پراکندگی و راه حل های مولکول های کوچک و ماکرومولکول.

 

مشخصات کتاب

Introduction to the Physical Chemistry of Foods

  • عنوان فارسی : مقدمه ای بر شیمی فیزیک مواد غذایی
  • نویسنده(ها):  Christos Ritzoulis
  • سال انتشار: 2013
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • تعداد صفحات: 210 صفحه
  • تعداد فصل ها:  8 فصل
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده: 3.62 مگابایت
  • نحوه دریافت: دریافت فوری و آنی لینک دانلود بعد از پرداخت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود کتاب مقدمه ای بر شیمی فیزیک مواد غذایی Christos Ritzoulis”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا