شیمی آلی

شیمی ترکیبات سازنده سیر Garlic

شیمی ترکیبات سازنده سیر Garlic

مواد شیمیایی و ترکیبات سازنده سیر یا Garlic شامل آلین و آلیسین و شیمی ترکیباتی که در اثر تجزیه آنزیمی سیر ایجاد می شود در این پست بررسی شده است. پس از تجزیه آنزیمی بیشتر سیر در بدن، ترکیبات مختلفی تولید می شود که در ادامه به ساختار شیمیایی و نام آن ها می پردازیم.

  • آلین Alliin
  • آلیسین Allicin
  • آلیل متیل سولفید Allyl methyl sulfide
  • آلیل متیل دی سولفید Allyl methyl disulfide
  • آلیل مرکپتان Allyl mercaptan
  • دی آلیل دی سولفید Diallyl disulfide

ترکیب آلیل متیل سولفید آهسته تر در بدن تجزیه می شود و علت اصلی وجود بوی سیر در تنفس است.

شیمی ترکیبات سازنده سیر Garlic

5/5 - (41 امتیاز)
به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا