شیمی آلی
شیمی ترکیبات سازنده سیر Garlic
مواد شیمیایی و ترکیبات سازنده سیر یا Garlic شامل آلین و آلیسین و شیمی ترکیباتی که در اثر تجزیه آنزیمی سیر ایجاد می شود در این پست بررسی شده است. پس از تجزیه آنزیمی بیشتر سیر در بدن، ترکیبات مختلفی تولید می شود که در ادامه به ساختار شیمیایی و نام آن ها می پردازیم.
- آلین Alliin
- آلیسین Allicin
- آلیل متیل سولفید Allyl methyl sulfide
- آلیل متیل دی سولفید Allyl methyl disulfide
- آلیل مرکپتان Allyl mercaptan
- دی آلیل دی سولفید Diallyl disulfide
ترکیب آلیل متیل سولفید آهسته تر در بدن تجزیه می شود و علت اصلی وجود بوی سیر در تنفس است.
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید