دانلود کتاب Ice Cream Eighth (8th) Edition by H. Douglas Goff بستنی ویرایش 8 هشتم و بررسی شیمی، فرمولاسیون و ساختار شیمیایی بستنی. رشد چشمگیر دستههای دسرهای یخزده و غیرلبنی و توجه بسیار بیشتر به کیفیت میکروبیولوژیکی، تنها چند نمونه از این تغییرات هستند. در این ویرایش، تمام محتوا بهروزرسانی شده است تا جدیدترین مواد تشکیلدهنده، فرمولاسیونها، تجهیزات فرآوری و ایمنی مواد غذایی ارائه شود، و همچنین چندین فصل جدید اضافه شده تا پوشش کاملتری از جنبههای گستردهتر فرمولاسیون و تولید دسرهای یخزده ارائه گردد.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: بستنی ویرایش 8
- نویسنده(ها): H. Douglas Goff
- سال انتشار: 2025
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 3031778715, 9783031778711, 9783031778728
- تعداد صفحات: 565 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 9.54 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.