کتاب خواص شیمیایی و عملکردی اجزای مواد غذایی ویرایش چهارم

99,000 تومان

دانلود کتاب Chemical and Functional Properties of Food Components 4th Edition خواص شیمیایی و عملکردی اجزای مواد غذایی ویرایش چهارم و بررسی شیمی مواد غذایی. این کتاب محتویات مواد خام و محصولات غذایی، شیمی، بیوشیمی اجزای غذا و همچنین تغییراتی را که در طول ذخیره سازی و فرآوری پس از برداشت روی کیفیت غذاها تأثیر می گذارد، تشریح می کند. ویرایش چهارم خواص شیمیایی و عملکردی اجزای غذا، نقش ترکیبات شیمیایی در ساختار مواد خام و شکل‌گیری ویژگی‌های مختلف کیفیت غذا، از جمله ارزش غذایی، ایمنی، و خواص حسی را مورد بحث قرار می‌دهد. این نسخه جدید شامل چهار فصل جدید است: “ترکیبات نیتروژنی غیر پروتئینی”. “پراکسیدان ها و آنتی اکسیدان ها در غذا”؛ “ترکیبات زیست فعال غیر مغذی در مواد غذایی با منشاء گیاهی”؛ و “روش های تجزیه ای مورد استفاده برای ارزیابی کیفیت محصولات غذایی”.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: خواص شیمیایی و عملکردی اجزای مواد غذایی ویرایش چهارم
  • نویسنده(ها): Hanna Staroszczyk
  • سال انتشار:  2023
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781032199221, 9781032209227, 9781003265955
  • تعداد صفحات: 561 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  5.54 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب خواص شیمیایی و عملکردی اجزای مواد غذایی ویرایش چهارم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا