دانلود کتاب Chemistry for Cooks: An Introduction to the Science of Cooking شیمی برای آشپزها: مقدمه ای بر علم آشپزی که مبانی و اصول شیمی آشپزی آموزش داده است. یک رویکرد سرگرمکننده برای آموزش علوم که از آشپزی برای نشان دادن اصول شیمی برای دانشجویان مقطع کارشناسی که رشتههای علوم نیستند، دانشآموزان دبیرستان، دانشجویان آشپزی و آشپز خانه استفاده میکند.
شیمی برای آشپزها تمام مواد زمینه ای لازم را برای غیر دانشمندان فراهم می کند تا فرآیندهای شیمیایی ضروری را درک کنند و آشپزی را به عنوان یک کاربرد لذت بخش از علم ببینند. گریر از نمونههای عملی مختلفی از جمله دستور العملها برای آموزش خوانندگان در مورد ساختار مولکولی غذا، واکنشهای شیمیایی مورد استفاده در پخت و پز برای تغییر ماهیت غذا، و موارد ضروری تغذیه و طعم استفاده میکند. او همچنین نکات و تمرینهای آشپزخانه را بر اساس مواد هر فصل ارائه میکند، به علاوه پروژههای خودتان را انجام دهید تا کاوش در مورد مواد شیمیایی که هنگام پختن غذا اتفاق میافتد را تشویق کند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: شیمی برای آشپزها: مقدمه ای بر علم آشپزی
- نویسنده(ها): Sandra C. Greer
- سال انتشار: 2023
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 0262544792, 9780262544795, 9780262372589, 9780262372596
- تعداد صفحات: 327 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 4.89 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.