دانلود کتاب Advances in Food Biochemistry by Fatih Yildiz پیشرفت ها در بیوشیمی مواد غذایی که شامل بررسی و آموزش مبانی و اصول پایه کاربردهای بیوشیمی در شیمی مواد غذایی است. درک بیوشیمی مواد غذایی برای سایر تحقیقات و توسعه در زمینه های علوم غذایی ، فناوری و تغذیه اساسی است و دهه گذشته شاهد پیشرفت تسریع در این مناطق بوده است. پیشرفت در بیوشیمی مواد غذایی اکتشافی یکپارچه از غذاها را از منظر بیوشیمیایی فراهم می کند. این جلد دارای تصاویر برای روشن کردن مفاهیم مولکولی در طول متن ، این جلد طیف وسیعی از موضوعات مربوط به طیف مواد غذایی را بررسی می کند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی: پیشرفت ها در بیوشیمی مواد غذایی
- نویسنده(ها): Fatih Yildiz
- سال انتشار: 2009
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9780849374999, 0849374995
- تعداد صفحات: 524 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 3.72 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.