دانلود کتاب بسته بندی مواد غذایی مبتنی بر پلیمرهای زیستی: نوآوری ها و کاربردهای تکنولوژی شامل بررسی روش های بسته بندی مواد در شیمی مواد غذایی است. Biopolymer-Based Food Packaging: Innovations and Technology Applications آخرین پیشرفت ها و پیشرفت ها در بسته بندی مواد غذایی مبتنی بر بیوپلیمرهای زیستی را بررسی کنید.
تیمی از محققان ماهر گزارشی کامل، سیستماتیک و متوالی از پیشرفتهای معاصر در کاربرد پلیمرهای زیستی برای بستهبندی پایدار مواد غذایی ارائه میدهند. این کتاب ساخت، خصوصیات و همچنین مزایای ناشی از عملکردهای پیشرفته مواد بسته بندی مواد غذایی مبتنی بر پلیمرهای زیستی را معرفی می کند.
نویسندگان فیلمها و پوششهای بستهبندی مواد غذایی مبتنی بر پلیساکارید، پروتئین و میکروبی و همچنین ترکیبات و نانوکامپوزیتهای مبتنی بر پلیساکارید زیستی را معرفی میکنند. همچنین اهمیت این مواد به عنوان سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند مواد غذایی معرفی شده است. در نهایت، این کتاب بسته بندی مواد غذایی خوراکی مبتنی بر پلیمرهای زیستی و اثربخشی آن در افزایش ماندگاری مواد غذایی فاسد شدنی با استفاده از مواد و فرآیندهای پایدار مناسب برای آینده اقتصادهای دایره ای در سراسر جهان را بررسی می کند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: بسته بندی مواد غذایی مبتنی بر پلیمرهای زیستی
- نویسنده(ها): Santosh Kumar
- سال انتشار: 2022
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781119702252, 1119702259, 9781119702320
- تعداد صفحات: 508 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 10 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.