دانلود هندبوک شیمی مواد غذایی و تحقیات در زمینه علوم و صنایع غذایی جلد 3 سوم شامل بررسی غذاهای فراسودمند، عملگرا و انواع غذا دارو و مغذی است. Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals جلد 3 از مجموعه 3 جلدی بر روی غذاهای کاربردی و عملگر و مواد مغذی تمرکز دارد. فصول غذا های فراسودمند را به عنوان درمان سرطان و بیماریهای عصبی، روند غذای کاربردی در بیماریهای غیرواگیر، همافزایی در روندهای غذایی، پپتیدهای فعال زیستی، فروکتانهای آگاو به عنوان یک جزء کاربردی در غذاها و موارد دیگر مورد بررسی قرار میدهند.
مشخصات کتاب
عنوان فارسی کتاب: هندبوک تحقیقات علوم و صنایع غذایی جلد سوم
نویسنده(ها): Monica Chavez-Gonzalez, Jose Juan Buenrostro-Figueroa
سال انتشار: 2019
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 0429947097, 9780429947094, 9781774635308, 1774635305
تعداد صفحات: 277 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 2.33 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.