دانلود کتاب ملزومات شیمی مواد غذایی Essentials of Food Chemistry شامل آموزش مبانی و اصول پایه شیمی مواد غذایی و بررسی واکنش ها و مکانیسم های آن ها می باشد. کتاب ضروریات شیمی مواد غذایی در سال 2021 توسط Jianquan Kan, Kewei Chen نوشته شده و این کتاب اطلاعات اساسی و کاربردی در مورد شیمی مواد غذایی را ارائه می دهد. با استفاده از بارکد های دو بعدی، واکنش های خاص و مکانیسم های بالقوه تبدیل مواد تشکیل دهنده مواد غذایی را در طی مراحل مختلف تولید و ذخیره سازی نشان می دهد، و در هر فصل فعالیت های آموزشی، از جمله پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو وجود دارد.
مشخصات کتاب
عنوان فارسی کتاب: ملزومات شیمی مواد غذایی
نویسنده(ها): Jianquan Kan, Kewei Chen
سال انتشار: 2021
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 9789811606090, 9811606099
تعداد صفحات: 567 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 11.9 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.