کتاب شیمی لبنیات پیشرفته جلد 1A: پروتئین ها و جنبه های اساسی ویرایش 4

89,900 تومان

نویسنده(ها): Paul L. H. McSweeney
سال انتشار: 2013
تعداد صفحات: 558 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 10.5 مگابایت

دانلود کتاب شیمی پیشرفته لبنیات جلد اول A شامل بررسی خواص، ساختار و کاربرد انواع پروتئین و شیمی انواع لبنیات در صنایع غذایی می باشد. کتاب شیمی Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition در سال 2013 توسط Paul L. H. McSweeney نوشته شده است.

مشخصات کتاب   

عنوان فارسی کتاب: شیمی لبنیات پیشرفته جلد 1A: پروتئین ها و جنبه های اساسی ویرایش 4
نویسنده(ها): Paul L. H. McSweeney
سال انتشار: 2013
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 9781461447139, 1461447135
تعداد صفحات: 558 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 10.5 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب شیمی لبنیات پیشرفته جلد 1A: پروتئین ها و جنبه های اساسی ویرایش 4”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا