- نویسنده(ها): Ravishankar Rai V
- سال انتشار: 2015
- تعداد صفحات: 751 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 42.4 مگابایت
کتاب پیشرفت در بیوتکنولوژی مواد غذایی
99,000 تومان
دانلود کتاب پیشرفت در بیوتکنولوژی مواد غذایی Advances in Food Biotechnology از کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه آموزش مبانی و اصول و روش های بیوتکنولوژی در شیمی مواد غذایی و فراورده های غذایی می باشد. کتاب توسط Ravishankar Rai V نوشته شده است.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: کتاب پیشرفت در بیوتکنولوژی مواد غذایی
- نویسنده(ها): Ravishankar Rai V
- سال انتشار: 2015
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781118864555
- تعداد صفحات: 751 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 42.4 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.