کتاب پیشرفت در بیوتکنولوژی مواد غذایی

99,000 تومان

  • نویسنده(ها): Ravishankar Rai V
  • سال انتشار: 2015
  • تعداد صفحات: 751 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 42.4 مگابایت

دانلود کتاب پیشرفت در بیوتکنولوژی مواد غذایی Advances in Food Biotechnology از کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه آموزش مبانی و اصول و روش های بیوتکنولوژی در شیمی مواد غذایی و فراورده های غذایی می باشد. کتاب توسط Ravishankar Rai V نوشته شده است.

مشخصات کتاب  

  • عنوان فارسی کتاب: کتاب پیشرفت در بیوتکنولوژی مواد غذایی
  • نویسنده(ها): Ravishankar Rai V
  • سال انتشار: 2015
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781118864555
  • تعداد صفحات: 751 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 42.4 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب پیشرفت در بیوتکنولوژی مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا