- نویسنده(ها): Angela Tarabella
- سال انتشار: 2019
- تعداد صفحات: 149 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 2.80 مگابایت
کتاب تکامل مواد غذایی: محرک های نوآوری و روند بازار
99,000 تومان
دانلود کتاب تکامل مواد غذایی: محرک های نوآوری و روند بازار Food Products Evolution: Innovation Drivers and Market Trends از کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه بررسی زمینه های شیمی پیشرفت تولید انواع فراورده های غذایی می باشد که در سال 2019 توسط Angela Tarabella نوشته شده است.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: کتاب تکامل مواد غذایی: محرک های نوآوری و روند بازار
- نویسنده(ها): Angela Tarabella
- سال انتشار: 2019
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 3319238108, 9783319238104
- تعداد صفحات: 149 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 2.80 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.