- نویسنده(ها): Casimir C. Akoh, David B. Min
- سال انتشار: 2008
- تعداد صفحات: 930 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 11.2 مگابایت
دانلود کتاب لیپید های غذایی: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی ویرایش سوم Casimir C. Akoh
99,000 تومان
دانلود کتاب لیپید های غذایی: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی ویرایش سوم Casimir C. Akoh از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه لیپیدها می باشد. کتاب Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Third Edition در سال 2008 توسط Casimir C. Akoh, David B. Min نوشته و تالیف شده است.
Maintaining the high standards that made the previous editions such well-respected and widely used references, Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Third Edition tightens its focus to emphasize lipids from the point of entry into the food supply and highlights recent findings regarding antioxidants and lipid oxidation. Always representative of the current state of lipid science, this edition provides four new chapters reflecting the latest advances in antioxidant research.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی : لیپید های غذایی: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی ویرایش سوم
- نویسنده(ها): Casimir C. Akoh, David B. Min
- سال انتشار: 2008
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781420046632, 1420046632
- تعداد صفحات: 930 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 11.2 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.