دانلود کتاب روش های دستگاهی در آنالیز مواد غذایی J.R.J. Pare

99,000 تومان

  • نویسنده(ها):  J.R.J. Pare , J.M.R. Belanger
  • سال انتشار:  1997
  • تعداد صفحات:  509  صفحه
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده:  6.04  مگابایت

دانلود کتاب روش های دستگاهی در آنالیز مواد غذایی J.R.J. Pare از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی تجزیه در زمینه آموزش مبانی، اصول و تکنیک های تجزیه و تحلیل محصولات غذایی می باشد. کتاب Instrumental Methods in Food Analysis در سال 1997 توسط J.R.J. Pare , J.M.R. Belanger نوشته و تالیف شده است.

Instrumental Methods in Food Analysis is aimed at graduate students in the science, technology and engineering of food and nutrition who have completed an advanced course in food analysis. The book is designed to fit in with one or more such courses, as it covers the whole range of methods applied to food analysis, including chromatographic techniques (HPLC and GC), spectroscopic techniques (AA and ICP), electroanalytical and electrophoresis techniques.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی : روش های دستگاهی در آنالیز مواد غذایی
  • نویسنده(ها):  J.R.J. Pare , J.M.R. Belanger
  • سال انتشار:  1997
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9780444818683, 0444818685
  • تعداد صفحات:  509  صفحه
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده:  6.04  مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود کتاب روش های دستگاهی در آنالیز مواد غذایی J.R.J. Pare”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا