- نویسنده(ها): Izabela Steinka, Caterina Barone
- سال انتشار: 2017
- تعداد صفحات: 46 صفحه
- فرمت فایل: PDF
- حجم فایل فشرده: 721 کیلوبایت
دانلود کتاب شیمی سبزیجات منجمد Izabela Steinka
99,000 تومان
دانلود کتاب شیمی سبزیجات منجمد Izabela Steinka از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی که به بررسی خواص، ویژگی و خواص شیمیایی سبزی های منجمد شده پرداخته است. کتاب The Chemistry of Frozen Vegetables در سال 2017 از طرف انتشارات اسپرینگر و توسط Izabela Steinka, Caterina Barone, Salvatore Parisi, Marina Micali منتشر و تالیف شده است.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی : شیمی سبزیجات منجمد
- نویسنده(ها): Izabela Steinka, Caterina Barone, Salvatore Parisi, Marina Micali
- سال انتشار: 2017
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9783319539300
- تعداد صفحات: 46 صفحه
- فرمت فایل: PDF
- حجم فایل فشرده: 721 کیلوبایت
- نحوه دریافت: دریافت فوری و آنی لینک دانلود بعد از پرداخت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.