- عنوان انگلیسی: Food Chemistry, Third Edition (Food Science and Technology) 3rd Edition
- نویسنده(ها): Owen R. Fennema
- ویرایش: 3
- سال انتشار: 1996
- تعداد صفحات: 1262 صفحه
- تعداد فصل ها: 9 فصل
- فرمت فایل: PDF
- حجم فایل فشرده: 29.5 مگابایت
دانلود کتاب شیمی مواد غذایی ویرایش 3 سوم Owen R. Fennema
99,000 تومان
کتاب شیمی مواد غذایی ویرایش 3 سوم Food Chemistry, Third Edition (Food Science and Technology) 3rd Edition یکی از بهترین کتاب های مرجع شیمی مواد غذایی به صورت pdf که توسط Owen R. Fennema از سوی انتشارات CRC Press در سال 1996 منتشر شده است. این کتاب مفاهیم و اصول شیمیایی در تهیه و تولید انواع مواد غذایی شرح و آموزش داده است.
مشخصات کتاب:
- عنوان انگلیسی: Food Chemistry, Third Edition (Food Science and Technology) 3rd Edition
- عنوان فارسی : شیمی مواد غذایی ویرایش 3
- نویسنده(ها): Owen R. Fennema
- ویرایش: 3
- سال انتشار: 1996
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- تعداد صفحات: 1262 صفحه
- تعداد فصل ها: 9 فصل
- فرمت فایل: PDF
- حجم فایل فشرده: 29.5 مگابایت
- نحوه دریافت: دریافت فوری و آنی لینک دانلود بعد از پرداخت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.