آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ
آزمایش رامسی -یانگ آزمایشی است برای بررسی تغییرات نقطه جوش با تغییرات فشار بخار که هدف از این آزمایش ، استفاده از روش رامسی – یانگ برای محاسبه ی گرمای نهان تبخیر می باشد یک جسم مایع ، در یک دمای مشخص و معین تغییر حالت پیدا کرده و تبخیر میشود. این دمای معین ، همان نقطه ی جوش جسم مایع است . تغییر حالت از مایع به بخار زمانی انجام میگیرد که فشار بخار مایع با فشار محیط برابر شود .
زمانی که فشار محیط بنا به هر دلیلی کاهش پیدا کند ، فشار بخار ماده سریعتر با فشار محیط برابر میشود ، یعنی زودتر به جوش می آید ، نهایتا نقطه ی جوش نیز پائین می آید . این تغییرات دمایی نسبت به تغییرات فشار توسط فردی بنام کلاپیرون بررسی شده است .
ابزار و مواد لازم برای آزمایش رامسی -یانگ : اتانول ، دستگاه رامسی – یانگ
برای مشاهده آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ و شرح کار و تئوری آزمایش و دانلود فایل PDF روی لینک های دانلود کلیک کنید
لینک کوتاه مطلب
آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ با حجم 3 مگابایت