مقالات متفرقه شیمی

دانلود مقاله شیمی روش تشخیص مارگارین در کره

دانلود مقاله شیمی روش تشخیص مارگارین در کره
دانلود مقاله شیمی روش تشخیص مارگارین در کره

مارگارین که به کره مصنوعی مشهور است.چربي شير به دليل تقاضاي فزاينده، قيمت بالا و تركيب منحصر به فرد آن همواره هدف دستكاري هاي متقلبانه با افزودن منابع گياهي بوده است به منظور بررسي كارايي روشهاي تشخيص خلوص كره، نمونه كره خالص گاوي، مارگارين و مخلوط كره و مارگارين مخلوطهاي 5 و 10 و 15 درصد مارگارين- كره تهيه شد و تحت آزمايش هاي تعيين خلوص كره شامل عدد يدي، ضريب شكست،اندیس ر ايشرمايسل، پولنسك و روش هاي دستگاهی شامل توسط كروماتوگرافي گازي و كروماتوگرافی مایع با کارایی بالا براي تعيين پروفيل اسيدهاي چرب و توكول ها جهت تشخیص افزودن مارگارین استفاده شدند.

برای دانلود مقاله شیمی روش تشخیص مارگارین در کره در قالب فایل PDF روی لینک های دانلود کلیک کنید.

4.8/5 - (129 امتیاز)
لینک های دانلود

رمز فایل: www.jamshimi.ir

دانلود مقاله شیمی روش تشخیص مارگارین در کره با حجم 300 کیلوبایت

منبع مطلب

نویسندگان:رويا فتحي تيل- جواد حصاري – صديف آزادمرد دميرچي – محبوب نعمتي – سيدهادي پيغمبردوست – سيدعباس رأفت

به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا