دانلود کتاب Accelerating New Food Product Design and Development 2nd Edition تسریع در طراحی و توسعه محصولات غذایی جدید ویرایش دوم. این نسخه به روز شده توسط گروهی از متخصصان و دانشگاهیان باتجربه صنعت شیمی مواد غذایی، چشم انداز دنیای واقعی از آنچه در حال حاضر در صنعت غذا رخ می دهد ارائه می دهد، چارچوب های استراتژیک را برای حل مسئله و استراتژی های تحقیق و توسعه ارائه می دهد و روش های مورد نیاز برای تسریع و ارائه می کند. بهینه سازی توسعه محصول جدید
دارای پنج فصل کاملاً جدید است که تمام تغییرات رخ داده در دهه گذشته را پوشش می دهد: دیدگاه تامین کننده طعم، دیدگاه تامین کننده مواد، بکارگیری فرآیندهایی که توسعه محصول جدید را تسریع می کند، نگاهی به اینکه چگونه دانشگاه فردی را برای شغلی در غذا و بسته بندی و تاثیر آن بر توسعه سریع محصول آماده می کند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: تسریع در طراحی و توسعه محصولات غذایی جدید ویرایش دوم
- نویسنده(ها): Jacqueline H. Beckley
- سال انتشار: 2017
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781119149309, 9781119149316, 9781119149323
- تعداد صفحات: 400 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 2.67 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.