کتاب مواد کامپوزیت برای بسته بندی مواد غذایی

99,000 تومان

دانلود کتاب Composites Materials for Food Packaging مواد کامپوزیت برای بسته بندی مواد غذایی که به بررسی شیمی، خواص و کاربرد انواع مواد کامپوزیتی در بسته مواد غذایی پرداخته است. کامپوزیت ها، با تطبیق خواص اجزای مختلف، امکان توسعه استراتژی های نوآورانه و اجرایی برای بسته بندی هوشمند مواد غذایی را فراهم می کنند، بنابراین بر محدودیت های استفاده از یک ماده واحد غلبه می کنند.

کتاب با توصیف کامپوزیت های مونت موریلونیت و هالویزیت شروع می شود و متعاقباً به سمت مواد مبتنی بر فلز با تأکید ویژه بر نقره، روی، سیلیسیم و آهن می رود. پس از بحث در مورد چگونگی تأثیرات بیولوژیکی چنین موادی بر عملکرد بسته بندی، بررسی خواص برتر نانوساختارهای کربنی sp2 گزارش شده است. در اینجا، نانولوله‌های کربنی و گرافن به‌عنوان نقاط شروعی برای تهیه کامپوزیت‌های بسیار مهندسی شده توصیف می‌شوند که می‌توانند به دلیل ویژگی‌های مکانیکی و الکتریکی، ماندگاری را افزایش دهند.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: مواد کامپوزیت برای بسته بندی مواد غذایی
  • نویسنده(ها): Giuseppe Cirillo
  • سال انتشار:  2018
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 1119160200, 9781119160205
  • تعداد صفحات: 451 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 3.33 مگابایت
دکمه بازگشت به بالا