مواد غذایی مهندسی برای پایداری و دلیوری زیست فعال ها

99,000 تومان

دانلود کتاب Engineering Foods for Bioactives Stability and Delivery مواد غذایی مهندسی برای پایداری و دلیوری زیست فعال ها و بیواکتیوها. این کتاب بازیابی و تثبیت مواد زیست فعال رایج در غذاها و همچنین جنبه های علم مواد مهندسی سیستم های تحویل زیست فعال پایدار را معرفی می کند. این کتاب همچنین اکثر عملیات و فرآیندهای واحد معمولی مورد استفاده در بازیابی و ساخت مواد غذایی و مواد غذایی با اجزای فعال زیستی تثبیت شده را توصیف می کند. 15 فصل کتاب به تفصیل موادی را مورد بحث قرار می دهد که باید از طریق غذاها و نوشیدنی ها محافظت شوند و برای دستیابی به پایداری، فراهمی زیستی و اثربخشی خوب از آنها استفاده شود. فصل های اختصاصی فن آوری های فعلی و جدید مورد استفاده برای تثبیت و تحویل اجزای فعال زیستی را ارائه می دهد.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: مواد غذایی مهندسی برای پایداری و دلیوری زیست فعال ها
  • نویسنده(ها): Yrjö H. Roos
  • سال انتشار:  2017
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781493965939, 9781493965953
  • تعداد صفحات: 423 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 6.35 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “مواد غذایی مهندسی برای پایداری و دلیوری زیست فعال ها”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا