دانلود کتاب
هدف این فصل برجسته کردن شیمی خلاقانه و ظریفی است که توسط برخی از بزرگترین شیمیدانان جهان در تلاش آنها برای سنتز یکی از پنج محصول طبیعی بررسی شده در این فصل انجام شده است. این فصل با موضوع آیندهنگر کتاب مطابقت دارد، زیرا امیدواریم شیمیدانان دیگری را که علاقهمند به سنتز محصولات طبیعی برای تولید مسیرهای ظریف جدید یا صنعتی برای این مواد و سایر مواد عطرسازی هستند، الهام بخشد. فصل سوم به منطقه رو به رشد مورد علاقه در مواد معطر نامتقارن می پردازد. این فصل بر استفاده از سیستم کاتالیزوری متال BINAP برای تهیه مواد تشکیل دهنده عطر و طعم تمرکز دارد. ملاحظات زیست محیطی در حال حاضر بخش جدایی ناپذیر و حیاتی برنامه ریزی هر فرآیند شیمیایی صنعتی جدید است. هدف فصل چهارم این است که به خواننده بینشی در مورد شیمی گسترده و اغلب کاربردی که در حال حاضر برای نصب فرآیندهای شیمیایی سازگار با محیط زیست در دسترس است، بدهد.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی: موضوعات فعلی در طعم ها و عطرها
- نویسنده(ها): K.A. Swift
- سال انتشار: 2012
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9780751404906, 075140490X, 9401057753, 9789401057752, 9789401140225
- تعداد صفحات: 245 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 20.7 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.