پلی فنول ها: کاربردهای غذایی، تغذیه ای و نانودرمانی 2023

99,000 تومان

دانلود کتاب Polyphenols: Food, Nutraceutical, and Nanotherapeutic Applications پلی فنول ها: کاربردهای غذایی، تغذیه ای و نانودرمانی و بررسی شیمی پلی فنل ها. پلی فنول ها گروهی از ترکیبات مفید از جمله اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها و غیره هستند که در طیف وسیعی از گیاهان و غذاهای گیاهی یافت می شوند. مزایای سلامتی آنها و کاربردهای متنوع آنها در غذاهای کاربردی، مکمل های غذایی و مناطق مشابه، پلی فنل ها را به یک بازار 1 میلیارد دلاری تبدیل کرده است، رقمی که انتظار می رود در دهه آینده بیش از دو برابر شود. این امر بر زمینه‌های تحقیقاتی پیشرفته مانند استفاده از سیستم‌های نانوتحویل مبتنی بر زیست برای بهبود فراهمی زیستی خوراکی پلی‌فنل‌ها تأکید بیشتری کرده است.

مشخصات کتاب 

  • عنوان فارسی: پلی فنول ها: کاربردهای غذایی، تغذیه ای و نانودرمانی
  • نویسنده(ها): Mithun Rudrapal
  • سال انتشار:  2023
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781394188833, 9781394188857, 9781394188840, 9781394188864
  • تعداد صفحات: 396 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 4.75 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پلی فنول ها: کاربردهای غذایی، تغذیه ای و نانودرمانی 2023”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا