واکنش میلارد در شیمی مواد غذایی: تکنولوژی و کاربردهای کنونی

99,000 تومان

دانلود کتاب The Maillard Reaction in Food Chemistry: Current Technology and Applications واکنش میلارد در شیمی مواد غذایی: تکنولوژی و کاربردهای کنونی. این کتاب به توصیف  مکانیسم محصولات واکنش Maillard با استفاده از فناوری‌های مبتنی بر طیف‌سنجی جرمی (MS) اختصاص دارد. واکنش میلارد یک واکنش غیر آنزیمی شناخته شده بین قندهای احیا کننده و پروتئین ها و یکی از مهم ترین واکنش ها در علوم غذایی است.

نویسندگان فناوری‌های مختلف مبتنی بر MS را برای بررسی سیستماتیک واکنش Maillard از اسیدهای آمینه، پپتیدها و پروتئین‌ها بررسی می‌کنند. با استفاده از مدل‌های اسید آمینه/پپتید-قند، نویسندگان همچنین نشان می‌دهند که واکنش‌دهنده‌ها، دما و زمان چگونه بر واکنش میلارد تأثیر می‌گذارند. در این کتاب، خوانندگان بیشتر در مورد گلوکوزیلاسیون، و اینکه چگونه می تواند خواص عملکردی پروتئین های غذا را بهبود بخشد، یاد خواهند گرفت.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: واکنش میلارد در شیمی مواد غذایی: تکنولوژی و کاربردهای کنونی
  • نویسنده(ها): Dongliang Ruan
  • سال انتشار:  2018
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 3030047768, 9783030047764
  • تعداد صفحات:  104 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 3 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “واکنش میلارد در شیمی مواد غذایی: تکنولوژی و کاربردهای کنونی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا