شیمی روش های حرارتی پردازش مواد غذایی

99,000 تومان

دانلود کتاب The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures شیمی روش های حرارتی پردازش مواد غذایی که مبانی و اصول رویه های گرمایی فراوری مواد غذایی شرح داده است. خلاصه فرآیندهای حرارتی در صنایع غذایی – پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، فرآیندهای UHT و موارد دیگر را بررسی می‌کند. اثرات را در سطح شیمیایی و خرابی های احتمالی از نظر ایمنی ارزیابی می کند و در مورد اینکه تا چه حد می توان اثرات را پیش بینی کرد بحث می کند.

علاوه بر این، تکنیک‌های نگهداری تاریخی – سیگار کشیدن، افزودن افزودنی‌های طبیعی، پرتودهی و غیره – با سیستم‌های صنعتی فعلی مانند تخمیر، تابش، افزودن مواد شیمیایی درجه‌ی غذایی مقایسه می‌شوند. این خلاصه به طور انتقادی در مورد پروتکل های ذخیره سازی – خنک کننده، انجماد، و غیره – و سیستم های بسته بندی (فناوری جو اصلاح شده، بسته بندی فعال و هوشمند) بحث می کند. آیا می توان اثرات شیمیایی نامطلوب بر روی محصولات غذایی را پیش بینی کرد؟ این مختصر در مورد این سوال مهم توضیح می دهد. بر این اساس، می توان به چالش های جدیدی که در حال حاضر در بخش مواد غذایی به وجود آمده است، نزدیک شد.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی: شیمی روش های حرارتی پردازش مواد غذایی
  • نویسنده(ها): Maria Micali
  • سال انتشار:  2016
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9783319424613, 3319424610
  • تعداد صفحات: 61 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 0.757 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “شیمی روش های حرارتی پردازش مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا