نانوالیاف پلیمری الکتروریسی برای کاربردهای غذایی و بهداشتی

99,000 تومان

دانلود کتاب انواع نانوالیاف و نانوفیبر پلیمری الکتروریسی برای کاربردهای غذایی و بهداشتی Electrospun Polymer Nanofibers for Food and Health Applications و شیمی سنتز انواع نانو الیاف پلیمری الکترواسپون است. روش الکتروریسی توانایی منحصر به فردی برای تولید الیاف پلیمری ساختار یافته در مقیاس میکرو یا نانو و تولید مواد جدید برای اهداف غذایی و بهداشتی دارد. پتانسیل نانوالیاف الکتروریسی شده برای کاربردهای مراقبت از سلامت انسان امیدوارکننده است، به عنوان مثال، در ترمیم و بازسازی بافت/ارگان، در تشخیص پزشکی و ابزار دقیق، و به عنوان بردار برای ارائه داروها و درمان‌ها، به عنوان دستگاه‌های ایمپلنت پزشکی زیست سازگار و زیست تخریب‌پذیر، به عنوان پارچه‌های محافظ در برابر عوامل محیطی و عفونی در بیمارستان ها و محیط های عمومی.

تلاش قابل توجهی به سمت توسعه داربست هایی با استفاده از پلیمرهای مصنوعی زیست تخریب پذیر و زیست سازگار، طبیعی یا مواد تجدید پذیر انجام شده است که رشد سلولی را در شرایط آزمایشگاهی افزایش می دهد و در عین حال سلول های باکتری های بیماری زا را از بین می برد. این شماره ویژه “نانوالیاف پلیمری الکتروریسی شده برای کاربردهای غذایی و بهداشتی” آخرین تحقیقات نانوالیاف الکتروریسی شده در این زمینه شامل شبکه های الیاف الکتروریسی شده با حافظه شکل با جهت سلولی قابل برنامه ریزی، شبکه های نانوالیاف جاذب آب برای حذف موثر آب اضافی از نارسایی کلیه را پوشش می دهد. بیماران و نانوالیاف هیدروژل که می توانند به عنوان حامل دارویی برای متیلن بلو استفاده شوند.

مشخصات کتاب 

عنوان فارسی کتاب: نانو الیاف پلیمری الکتروریسی برای کاربردهای غذایی و بهداشتی
نویسنده(ها): Marija Gizdavic-Nikolaidis
سال انتشار: 2020
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 3039281925, 9783039281923
تعداد صفحات: 76 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 3.64 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “نانوالیاف پلیمری الکتروریسی برای کاربردهای غذایی و بهداشتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا