- نویسنده(ها): David Rowe
- سال انتشار: 2006
- تعداد صفحات: 351 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 1.88 مگابایت
کتاب شیمی و تکنولوژی عطرها و طعم ها
99,000 تومان
کتاب شیمی و تکنولوژی عطرها و طعم ها Chemistry and Technology of Flavours and Fragrances از کتاب های مرجع و تخصصی شیمی در زمینه بررسی مبانی و اصول عطرسازی و همین طور تهیه انواع طعم های مواد غذایی و شیمی طعم دهنده ها می باشد. کتاب توسط David Rowe نوشته و تالیف شده است.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: کتاب شیمی و تکنولوژی عطرها و طعم ها
- نویسنده(ها): David Rowe
- سال انتشار: 2006
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781405114509
- تعداد صفحات: 351 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 1.88 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.