- نویسنده(ها): Shmuel Yannai
- سال انتشار: 2012
- تعداد صفحات: 2092 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 32.9 مگابایت
دانلود دیکشنری ترکیبات غذایی ویرایش دوم Shmuel Yannai
99,000 تومان
دانلود دیکشنری ترکیبات غذایی ویرایش دوم Shmuel Yannai از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه بررسی خواص و کاربردهای مواد و ترکیبات غذایی می باشد. کتاب Dictionary of Food Compounds 2nd Edition در سال 2012 توسط شاموئل یانی نوشته و تالیف شده است.
Dictionary of Food Compounds, Second Edition is presented in a user-friendly format in both hard copy and fully searchable CD-ROM. It contains entries describing natural components of food raw materials and products as well as compounds added to foods or formed in the course of storage or processing.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی: دیکشنری ترکیبات غذایی ویرایش دوم
- نویسنده(ها): Shmuel Yannai
- سال انتشار: 2012
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781420083514, 1420083511
- تعداد صفحات: 2092 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 32.9 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.