هندبوک آنالیز مواد غذایی 2 جلدی ویرایش سوم Leo M.L. Nollet

99,000 تومان

  • نویسنده(ها): Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
  • سال انتشار:  2015
  • تعداد صفحات: 1531 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  17.9 مگابایت

هندبوک آنالیز مواد غذایی 2 جلدی ویرایش سوم Leo M.L. Nollet از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه آموزش مبانی، اصول و روش های تجزیه و تحلیل مواد غذایی می باشد. Handbook of Food Analysis – Two Volume Set 3rd Edition در سال 2015 توسط Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra  نولت نوشته و تالیف شده است.

The Handbook of Food Analysis, Third Edition covers the new analysis systems, optimization of existing techniques, and automation and miniaturization methods. Under the editorial guidance of food science pioneer Leo M.L. Nollet and new editor Fidel Toldra, the chapters take an in-depth look at how to determine the chemical composition of foodstuffs at the level required to safeguard consumer health, well-being, and safety.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی: آنالیز مواد غذایی 2 جلدی ویرایش سوم
  • نویسنده(ها): Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
  • سال انتشار:  2015
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781466556546, 1466556544
  • تعداد صفحات: 1531 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  17.9 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “هندبوک آنالیز مواد غذایی 2 جلدی ویرایش سوم Leo M.L. Nollet”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا