دانلود کتاب تکامل شیمیایی ترکیبات بر پایه نیتروژن در پنیر موزارلا Caterina Barone

99,000 تومان

  • نویسنده(ها):  Caterina Barone, Marcella Barebera, Michele Barone
  • سال انتشار:  2018
  • تعداد صفحات:  48 صفحه
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده:  953 کیلوبایت

دانلود کتاب تکامل شیمیایی ترکیبات بر پایه نیتروژن در پنیر موزارلا Caterina Barone از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه بررسی فرگشت و تحول شیمیایی مواد غذایی نیتروژن دار است. کتاب Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses در سال 2018 توسط Caterina Barone, Marcella Barebera, Michele Barone نوشته و تالیف شده است.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی : تکامل شیمیایی ترکیبات بر پایه نیتروژن در پنیر موزارلا
  • نویسنده(ها):  Caterina Barone, Marcella Barebera, Michele Barone
  • سال انتشار:  2018
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک:  9783319657370
  • تعداد صفحات:  48 صفحه
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده:  953 کیلوبایت
  • نحوه دریافت: دریافت فوری و آنی لینک دانلود بعد از پرداخت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود کتاب تکامل شیمیایی ترکیبات بر پایه نیتروژن در پنیر موزارلا Caterina Barone”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا