دانستنی های شیمی

خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral

مکان نمایش تبلیغات شما تبلیغات خود را در این مکان به نمایش بگذارید

خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral

سیترال Citral مولکول و ماده ای مایع و زرد رنگ که از مرکبات به صورت نوعی روغن استحصال و استخراج می گردد. از آن در ساخت طعم دهنده ها و آب نبات ها استفاده می شود. در ادامه از جم شیمی درباره خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral بیشتر آشنا خواهید شد. سیترال با فرمول شیمیایی C10H16O می باشد و دارای خواص ضد‌باکتری و ضد‌قارچ و برای درمان عفونت‌های پوستی مفید است.نام علمی سیترال 3،7 دی متیل -2،6 اکتادینال می باشد که در علف لیمو و هیمن طور مرکباتی مانند پرتقال و لیموترش نیز وجود دارد و همین طور خاصیت ضد ویروسی نیز دارد.

امتیاز کاربران

مفید بودن مطلب

رای کاربران: 5 ( 1 رای)
امتیاز: 5.0/5 از 1 رای.
لطفا صبر کنید...
مکان تبلیغات شما مکان تبلیغات شما
برچسب ها
به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code