دانستنی های شیمی

خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral

خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral

سیترال Citral مولکول و ماده ای مایع و زرد رنگ که از مرکبات به صورت نوعی روغن استحصال و استخراج می گردد. از آن در ساخت طعم دهنده ها و آب نبات ها استفاده می شود. در ادامه از جم شیمی درباره خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral بیشتر آشنا خواهید شد. سیترال با فرمول شیمیایی C10H16O می باشد و دارای خواص ضد‌باکتری و ضد‌قارچ و برای درمان عفونت‌های پوستی مفید است.نام علمی سیترال 3،7 دی متیل -2،6 اکتادینال می باشد که در علف لیمو و هیمن طور مرکباتی مانند پرتقال و لیموترش نیز وجود دارد و همین طور خاصیت ضد ویروسی نیز دارد.

4.8/5 - (294 امتیاز)

امتیاز کاربران

مفید بودن مطلب

User Rating: 2.85 ( 2 votes)
به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا