دانستنی های شیمی
خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral
سیترال Citral مولکول و ماده ای مایع و زرد رنگ که از مرکبات به صورت نوعی روغن استحصال و استخراج می گردد. از آن در ساخت طعم دهنده ها و آب نبات ها استفاده می شود. در ادامه از جم شیمی درباره خواص و ویژگی های مولکول سیترال Citral بیشتر آشنا خواهید شد. سیترال با فرمول شیمیایی C10H16O می باشد و دارای خواص ضدباکتری و ضدقارچ و برای درمان عفونتهای پوستی مفید است.نام علمی سیترال 3،7 دی متیل -2،6 اکتادینال می باشد که در علف لیمو و هیمن طور مرکباتی مانند پرتقال و لیموترش نیز وجود دارد و همین طور خاصیت ضد ویروسی نیز دارد.
امتیاز کاربران
مفید بودن مطلب
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید