دانستنی های شیمی

حفاظت شيميايي از ميوه ها

محل تبلیغات
حفاظت شيميايي از ميوه ها

– چرا پوست میوه ها پلاسیده می شود؟

– چرا میوه های شسته شده از میوه های نشسته زودتر پلاسیده می شود؟

– آیا ماده ی خاصی روی میوه ها وجود دارد که با شستن پاک می شود؟

– اگر چنین ماده ای وجود دارد ساختارش چیست؟

– آیا هر ماده ای چون گرد و خاک و … می تواند از پلاسیدگی جلوگیری کند؟

 

 

امتیازی داده نشده
لطفا صبر کنید...
محل تبلیغات
لینک های دانلود

رمز فایل: www.jamshimi.ir

حفاظت شيميايي از ميوه ها

براي دريافت اينجا كليك كنيد

رمز این فایل:www.jamshimi.com

منبع مطلب

تهيه كننده:سيد عدنان موسوي دبيرستان حلي تهران

برچسب ها
به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

همچنین ببینید

بستن