دانلود شیمی آلی موریسون بوید فارسی جلداول
کتاب شیمی آلی موریسون بوید فارسی یکی از منابع معتبر در گرایش شیمی آلی است که در بیشتر دانشگاه های ایران این کتاب تدریس میشودامروز جلد اول شیمی آلی موریسون بوید فارسی که انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد آن را چاپ کرده است را برای دوستدارن و دانشجویان رشته شیمی فراهم کرده ایم که می توانید این کتاب رو در 471 صفحه به زبان فارسی در قالب فایل PDF از سایت جم شیمی دانلود ومطالعه نمایید.کتاب شیمی آلی موریسون و بوید از منابع پایه شیمی آلی در دوره کارشناسی است.علاوه بر اینکه تمامی مطالب مورد نیاز دانشجویان رشته شیمی در آن به کار رفته است شامل مثالها و سوالات بسیار عالی هم می باشد و حاوی شکلهایی است که می تواند بسیار مفید باشد. در اینجا برای شما عزیزان این کتاب را بصورت زبان فارسی قرار داده ایم امیدوارم برای شما عزیزان مفید واقع شود. این کتاب دارای 3 بخش اصلی است که در مجموع 36 فصل می باشد. بخش اول شامل اصول و مبانی اولیه و موردنیاز در شیمی آلی است و بخش دوم شامل مباحث خاص و بخش سوم شامل بیو مولکولها می باشد. این کتاب در درک بهتر شیمی آلی می تواند بسیار مفید واقع شود.
فهرست کامل مطالب کتاب
بخش اول : اصول و مبانی
1- ساختار و خواص
2- انرژی فعالسازی حالت گذار متان
3- جایگزینی رادیکال آزاد آلکن ها
4- شیمی فضایی 1 – ایزومر فضایی
5- آلکیل هالیدها – جایگزینی آلیفاتیک هسته ای
6- الکل ها و اترها
7- نقش حلال – اتصال ثانویه
8- ساختار و خواص آلکنها – واکنشهای حذفی آلکنها
9- آلکنها – واکنشهای الکتروفیلی و افزایشی رادیکال آزاد باند دوگانه کربن –کربن
10. شیمی فضایی 2 – واکنش های فضا گزین و فضا خاص
11. کانجوگیشن و رزونانس دی انها
12. آلکینها
13. ترکیبات آلیفاتیک حلقوی
14. بنزن
15. جایگزینی الکتروفیلی آروماتیک ها
16. ترکیبات آروماتیک-آلیفاتیک
17. ساختار و اسپکتروسکوپی
18. آلدهیدها و کتون ها- واکنشهای افزایشی نوکلئوفیلی
19. کربوکسیلیک اسیدها
20. مشتقات وابسته به کربوکسیلیک اسیدها
21. کربانیون 1-
22. آمینها 1- خواص و روش تهیه
23. آمینها 2- واکنشها
24. فنولها
25. کربانیون 2-
بخش دوم: مباحث خاص
26. آریل هالیدها
27. ترکیبات کربونیل اشباع نشده آلفا و بتا
28. اوربیتال مولکولی- تقارن اوربیتالی
29. تجزیه بوسیله انتقال کمپلکس فلزی
30. ترکیبات هتروسیلیکی
31. ماکرو مولکول ها- پلیمر و پلیمریزاسیون
32. شیمی فضایی 3-
بخش سوم: بیو مولکولها
33. لیپیدها- چربیها و استروییدها
34. کربوهیدراتها -1- مونوساکاریدها
35. کربوهیدراتها -2- دی ساکاریدها و پلی ساکاریدها
36. پروتئینها و نوکلوئیک اسیدها
و…
لینک کوتاه مطلب
بعد از دانلود با نرم افزار winrar فایل را استخراج نمایید و با نرم افزار مشاهده فایل های PDF ان را مطالعه نمایید
منبع:جم شیمی
حجم فایل:30MB