مقالات تخصصی شیمی

دیدگاه‌های شیمی ردوکس مواد آلی الکترود در باتری‌های لیتیومی

دیدگاه‌های شیمی ردوکس مواد آلی الکترود در باتری‌های لیتیومی

مقاله تخصصیی شیمی با موضوع چشم انداز و دیدگاه‌های شیمی ردوکس مواد آلی الکترود در باتری‌های لیتیومی دانلود کنید. مواد آلی الکترود به دلیل ظرفیت بالا، قابلیت طراحی انعطاف پذیر و سازگاری با محیط زیست توجه زیادی را برای باتری های لیتیومی به خود جلب کرده اند. درک شیمی ردوکس مواد الکترود آلی برای بهینه سازی عملکرد الکتروشیمیایی و طراحی مولکول های جدید ضروری است. هدف این بررسی، خلاصه کردن شیمی اکسیداسیون و کاهش مواد مختلف الکترود آلی در باتری‌های لیتیومی، از جمله ترکیبات کربونیل، پلیمرهای رسانا، ترکیبات آلی گوگردی، رادیکال‌های آلی، ترکیبات ایمین، ترکیبات با قابلیت ابرسنگ شدن و ترکیبات آزو است.

Perspectives on the Redox Chemistry of Organic Electrode Materials in Lithium Batteries

بحث ها بر روی تکامل ساختارهای مولکولی و کریستالی آنها در طول فرآیندهای تخلیه / شارژ با استفاده از رویکردهای مختلف مشخصه متمرکز است. تا به امروز، ثابت شده است که ترکیبات کربونیل مبتنی بر تبدیل بین C=O و C-OLi یکی از امیدوارکننده‌ترین مواد الکترود آلی برای باتری‌های لیتیومی هستند. کارهای آینده باید توجه بیشتری به تشخیص واسطه های ردوکس از طریق تکنیک های operando و ترکیب بیشتر محاسبات نظری داشته باشند. این بررسی بینش هایی را در مورد شیمی ردوکس مواد الکترود آلی در باتری های لیتیومی ارائه می دهد.

توسعه باتری های قابل شارژ سبک زندگی ما را تا حد زیادی تغییر داده است و مردم هرگز قدم های خود را در تعقیب سیستم های باتری قابل اعتماد برای ایجاد دنیایی بهتر کاهش نمی دهند. تا به امروز، باتری‌های لیتیوم یونی (LIBs) بر بازار دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل و ذخیره‌سازی انرژی الکتروشیمیایی بزرگ انرژی خورشیدی و بادی تسلط داشته‌اند. LIBهای فعلی با اکسید فلزات واسطه یا فسفات غیر آلی به عنوان کاتد و گرافیت به عنوان آند ممکن است از بحران منابع و مشکلات بازیافت رنج ببرند.

5/5 - (47 امتیاز)
لینک های دانلود
منبع
https://doi.org/10.31635/ccschem.023.202302740
به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا