مقالات تخصصی شیمی

طیف سنجی نوری درجا از فرایند هسته‌ زایی کریستالی

طیف سنجی نوری درجا از فرایند هسته‌ زایی کریستالی

مقاله شیمی با موضوع طیف سنجی نوری درجا از فرایند هسته‌ زایی کریستالی که توسط گروهی از محققان به تصویر کشیده شد. براساس گزارش محققان، سازماندهی و تشکیل توده های مولکولی قبل از کریستالیزاسیون α-glycine آلفا گلیسین نشان داده شده است. در حالی که کریستالیزاسیون یک فرآیند فراگیر و مهم است، تصویر میکروسکوپی از هسته‌زایی کریستال هنوز مشخص نشده است. مطالعات اخیر نشان می دهد که فرآیند هسته زایی می تواند پیچیده تر از دیدگاه ارائه شده توسط نظریه هسته زایی کلاسیک باشد.

در اینجا، ما طیف‌سنجی هسته‌سنجی تک بلوری (SCNS) را با ترکیب ریزطیف‌سنجی رامان و تبلور ناشی از تله‌گذاری نوری برای بررسی طیف‌سنجی یک هسته‌بندی در یک زمان اجرا می‌کنیم. تکامل طیفی رامان در طی یک هسته‌زایی تک کریستال گلیسین از آب، اندازه‌گیری شده توسط SCNS و تجزیه و تحلیل با تکنیک تجزیه طیفی بدون نظارت، طیف رامان دانه‌های پیش هسته‌سازی و نقش حیاتی آن‌ها را به‌عنوان گونه‌ای واسطه در پویایی آشکار کرد. توافق بین ویژگی طیفی دانه های پیش هسته و شبیه سازی ما نشان می دهد که نظم ساختاری آنها از طریق تشکیل دینامیکی شبکه های پیوند هیدروژنی خطی پدیدار می شود. کار حاضر انگیزه ای قوی برای تسریع در بررسی هسته بلوری توسط طیف سنجی نوری فراهم می کند. تبلور یک فرآیند کلیدی در طیف گسترده ای از رشته ها از علوم بنیادی تا کاربردهای صنعتی است.

تبلور گلیسین از آب به عنوان سیستم مدل در این مطالعه انتخاب شد. در حالی که گلیسین به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است زیرا ساده ترین اسید آمینه است، فرآیند تبلور آن پیچیده است و مورد بحث های فعال قرار گرفته است.

برای جزییات بیشتر مقاله به لینک منبع در پایین همین مطلب مراجعه کنید.

4.9/5 - (50 امتیاز)
منبع
https://doi.org/10.1073/pnas.2122990119
به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا