دانلود کتاب Natural Products in Beverages: Botany, Phytochemistry, Pharmacology and Processing محصولات طبیعی در نوشیدنیها: گیاهشناسی، فیتوشیمی، فارماکولوژی و فرآوری. این کتاب مرجع، مروری کلی بر مواد مؤثر گیاهان منتخب موجود در نوشیدنیها ارائه میدهد. هدف این کتاب، برجسته کردن جنبههای گیاهشناسی، اتنوبوتانی، اکولوژیکی یا زراعی این گونههای گیاهی مورد استفاده در برخی از نوشیدنیهای شناختهشده یا نادر، با پیوند دادن آنها به فیتوشیمی آنهاست. این کتاب همچنین تکنیکهای تولید و همچنین کنترل کیفیت این محصولات با منشأ طبیعی در نوشیدنیها را پوشش میدهد.
این کتاب منبع مفیدی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دانشگاهیان و محققان در زمینه گیاهشناسی، کشاورزی، شیمی مواد غذایی، تغذیه و همچنین برای دانشمندان صنعتی و کسانی است که در تجاریسازی مواد شیمیایی گیاهی، گیاهان و عصارههای آنها نقش دارند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: محصولات طبیعی در نوشیدنیها: گیاهشناسی، فیتوشیمی، فارماکولوژی و فرآوری
- نویسنده(ها): Jean-Michel Mérillon
- سال انتشار: 2025
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 3031386620, 9783031386626, 9783031386626, 9783031386633
- تعداد صفحات: 1560 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 37.1 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.