دانلود کتاب
این کتاب مقدمهای آسان برای خواندن در مورد طبقهبندی شیمی عسل، تجزیه و تحلیل حسی و گرده، و خلاصهای کامل از ترکیب شیمیایی محصولات اصلی زنبور عسل شامل عسل، بره موم، ژله رویال، گرده و زهر زنبور ارائه میدهد. علاوه بر این، این ویرایش جدید شامل دو بخش کاملاً جدید در مورد نان زنبور و موم است. جنبههای دارویی و تغذیهای مفید این محصولات در پیری و بیماریهای مرتبط با سن، سرطان، بیماریهای عصبی و عفونتها به تفصیل مورد بحث قرار گرفته و روشهای مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل و توصیف ترکیبات فعال زیستی منفرد بررسی شده است. این کتاب برای محققان در زمینه بیوشیمی محصولات طبیعی، دانشجویان و زنبورداران حرفهای علاقهمند به تنوع شیمیایی ترکیبات مشتق شده از محصولات زنبور عسل ضروری است.مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: محصولات زنبور عسل: خواص شیمیایی و بیولوژیکی ویرایش دوم
- نویسنده(ها): José M. Alvarez-Suarez
- سال انتشار: 2025
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 3031890485, 9783031890482, 9783031890499
- تعداد صفحات: 558 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 5.80 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.