کتاب محصولات زنبور عسل: خواص شیمیایی و بیولوژیکی ویرایش دوم 2025

149,000 تومان

دانلود کتاب Bee Products – Chemical and Biological Properties Second Edition محصولات زنبور عسل: خواص شیمیایی و بیولوژیکی ویرایش دوم.  این کتاب مقدمه‌ای آسان برای خواندن در مورد طبقه‌بندی شیمی عسل، تجزیه و تحلیل حسی و گرده، و خلاصه‌ای کامل از ترکیب شیمیایی محصولات اصلی زنبور عسل شامل عسل، بره موم، ژله رویال، گرده و زهر زنبور ارائه می‌دهد. علاوه بر این، این ویرایش جدید شامل دو بخش کاملاً جدید در مورد نان زنبور و موم است. جنبه‌های دارویی و تغذیه‌ای مفید این محصولات در پیری و بیماری‌های مرتبط با سن، سرطان، بیماری‌های عصبی و عفونت‌ها به تفصیل مورد بحث قرار گرفته و روش‌های مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل و توصیف ترکیبات فعال زیستی منفرد بررسی شده است. این کتاب برای محققان در زمینه بیوشیمی محصولات طبیعی، دانشجویان و زنبورداران حرفه‌ای علاقه‌مند به تنوع شیمیایی ترکیبات مشتق شده از محصولات زنبور عسل ضروری است.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: محصولات زنبور عسل: خواص شیمیایی و بیولوژیکی ویرایش دوم
  • نویسنده(ها): José M. Alvarez-Suarez
  • سال انتشار:  2025
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 3031890485, 9783031890482, 9783031890499
  • تعداد صفحات: 558 صفحه
  • فرمت کتاب:  PDF
  • حجم فایل فشرده: 5.80 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب محصولات زنبور عسل: خواص شیمیایی و بیولوژیکی ویرایش دوم 2025”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا