دانلود کتاب Nanotechnology in Food Packaging by Awanish Kumar فناوری نانو و نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد و صنایع غذایی. بر روشهای سنتز مواد بستهبندی مواد غذایی مبتنی بر نانو و ساخت مواد بستهبندی بهبودیافته، فعال و هوشمند تمرکز دارد. مسائل اخلاقی و ویژگیهای ایمنی نانومواد، به علاوه چالشهای اصلی و جنبههای نظارتی نانومواد در محصولات غذایی مورد توجه قرار گرفتهاند. فصل مهمی به آینده فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی می پردازد. جنبه های سم شناسی، روش های تشخیص و تجزیه و تحلیل نانومواد نیز به طور کامل پوشش داده شده است. با گستره وسیع و اطلاعات به روز در مورد پیشرفت های فناوری، این منبع عالی برای کسانی است که به دنبال دانش در زمینه استفاده از فناوری نانو در صنایع غذایی هستند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
- نویسنده(ها): Awanish Kumar
- سال انتشار: 2025
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 3031823982, 9783031823985, 9783031823985
- تعداد صفحات: 238 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 3.50 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.