هندبوک علم و فناوری نشاسته 2025

149,000 تومان

دانلود کتاب Handbook of Starch Science and Technology علم و فناوری و تکنولوژی نشاسته و بررسی شیمی، ساختار و کاربردهای نشاسته. پانزده سال از انتشار آخرین رساله مهم در مورد نشاسته می گذرد. از آن زمان، دانش ساختارهای مولکولی و ماکرومولکولی نشاسته. اکتشاف منابع جدید نشاسته تجاری؛ اصلاح خواص نشاسته از طریق روش های شیمیایی، آنزیمی، ژنتیکی و فیزیکی؛ و تحقیقات در مورد استفاده بالقوه محصولات جدید زیاد شده است. کتاب راهنمای علم و فناوری نشاسته به بررسی پیشرفت‌های جدید در علم و فناوری‌های نشاسته برای دستیابی به الگوهای جدید در توسعه پلیمرهای گلوکز طبیعی می‌پردازد. پیشرفت‌های جدید نشاسته‌ها با مزایای تغذیه‌ای و سلامتی و مشتقات تخصصی نشاسته از نظر کاربردهای جدید برای طراحی محصولات کاربردی و پیشرفت‌های اخیر برای ساختار نشاسته مورد بحث قرار گرفته‌اند که در مقالات قبلی پوشش داده نشده است. علاوه بر این، در مورد استفاده از نشاسته در ساخت مجتمع‌های نشاسته‌ای و نانوذرات و به عنوان یک جزء کلیدی در کاربردهای تحویل حامل بحث می‌کند. این یک مرجع مفید برای دانشمندان و فناورانی است که در زمینه های کشاورزی، بیوتکنولوژی، غذا، داروسازی، مهندسی شیمی، تغذیه و سلامت انسان کار می کنند.

  • ژنتیک و فیزیولوژی بیوسنتز نشاسته را بررسی می کند
  • منبع، جداسازی، ساختار و خواص نشاسته را پوشش می دهد
  • ساختار و رفتار اجزای معمولی نشاسته – آمیلوز، آمیلوپکتین و فیتوگلیکوژن را شناسایی می کند.
  • شامل اطلاعات خاصی در مورد اصلاح و کاربرد مشتقات نشاسته است
  • روندهای فعلی و در حال ظهور برای علم و فناوری نشاسته را ارائه می دهد

مشخصات کتاب 

  • عنوان فارسی کتاب: هندبوک علم و فناوری نشاسته
  • نویسنده(ها): Ming Miao
  • سال انتشار: 2025
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 1032683694, 9781032683690, 9781032734743, 9781003464396
  • تعداد صفحات: 382 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 12.9 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “هندبوک علم و فناوری نشاسته 2025”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا