دانلود کتاب
پانزده سال از انتشار آخرین رساله مهم در مورد نشاسته می گذرد. از آن زمان، دانش ساختارهای مولکولی و ماکرومولکولی نشاسته. اکتشاف منابع جدید نشاسته تجاری؛ اصلاح خواص نشاسته از طریق روش های شیمیایی، آنزیمی، ژنتیکی و فیزیکی؛ و تحقیقات در مورد استفاده بالقوه محصولات جدید زیاد شده است. کتاب راهنمای علم و فناوری نشاسته به بررسی پیشرفتهای جدید در علم و فناوریهای نشاسته برای دستیابی به الگوهای جدید در توسعه پلیمرهای گلوکز طبیعی میپردازد. پیشرفتهای جدید نشاستهها با مزایای تغذیهای و سلامتی و مشتقات تخصصی نشاسته از نظر کاربردهای جدید برای طراحی محصولات کاربردی و پیشرفتهای اخیر برای ساختار نشاسته مورد بحث قرار گرفتهاند که در مقالات قبلی پوشش داده نشده است. علاوه بر این، در مورد استفاده از نشاسته در ساخت مجتمعهای نشاستهای و نانوذرات و به عنوان یک جزء کلیدی در کاربردهای تحویل حامل بحث میکند. این یک مرجع مفید برای دانشمندان و فناورانی است که در زمینه های کشاورزی، بیوتکنولوژی، غذا، داروسازی، مهندسی شیمی، تغذیه و سلامت انسان کار می کنند.- ژنتیک و فیزیولوژی بیوسنتز نشاسته را بررسی می کند
- منبع، جداسازی، ساختار و خواص نشاسته را پوشش می دهد
- ساختار و رفتار اجزای معمولی نشاسته – آمیلوز، آمیلوپکتین و فیتوگلیکوژن را شناسایی می کند.
- شامل اطلاعات خاصی در مورد اصلاح و کاربرد مشتقات نشاسته است
- روندهای فعلی و در حال ظهور برای علم و فناوری نشاسته را ارائه می دهد
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: هندبوک علم و فناوری نشاسته
- نویسنده(ها): Ming Miao
- سال انتشار: 2025
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 1032683694, 9781032683690, 9781032734743, 9781003464396
- تعداد صفحات: 382 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 12.9 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.