کتاب باقیمانده آفت کش ها در غذاها: منابع، مدیریت و کنترل

99,000 تومان

دانلود کتاب Pesticide Residue in Foods: Sources, Management, and Control باقیمانده آفت کش ها در غذاها: منابع، مدیریت و کنترل. این کتاب به بررسی عمیق جنبه های مختلف استفاده از آفت کش ها در تولید مواد غذایی می پردازد. این متن منابع باقی مانده آفت کش ها در غذاها، نگرانی های مربوط به بهداشت و محیط زیست، تخریب آفت کش ها پس از استفاده، و قوانین و مقررات موجود برای تنظیم استفاده از آفت کش ها را پوشش می دهد. علاوه بر این، تکنیک‌های مختلف مدیریت آفت‌کش‌ها مانند: کاهش بقایای آفت‌کش‌ها در غلات و غذاها، جایگزین‌های آفت‌کش‌های معمولی، و چشم‌انداز کشاورزی ارگانیک نیز پوشش داده می‌شوند.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: باقیمانده آفت کش ها در غذاها: منابع، مدیریت و کنترل
  • نویسنده(ها): Mohidus Samad Khan
  • سال انتشار: 2017
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9783319526812, 9783319526836
  • تعداد صفحات: 203 صفحه
  • فرمت کتاب:  PDF
  • حجم فایل فشرده: 1.65 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب باقیمانده آفت کش ها در غذاها: منابع، مدیریت و کنترل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا