دانلود کتاب
بخش اول این جلد به مسائل مربوط به گوارش و سلامت دندان و همچنین ملاحظات تغذیه ای می پردازد. بخش دوم شیرین کننده های غیر مغذی و با قدرت بالا را پوشش می دهد و علاوه بر شیرین کننده های تثبیت شده، شامل اطلاعاتی برای پاسخگویی به علاقه روزافزون به شیرین کننده های طبیعی است. بخش سوم به شیرین کننده های فله ای می پردازد که اکنون بیش از 20 سال است که در غذاها استفاده می شوند و هم در محصولات غذایی و هم در ذهن مصرف کنندگان به خوبی تثبیت شده اند.
علاوه بر شیرین کننده های فله پلیول “سنتی”، محصولات جدیدتری مانند ایزومالتولوز مورد بحث قرار می گیرند. به نظر می رسد که اینها بسیاری از مزایای پلی ال ها (به عنوان مثال در مورد سلامت دندان و پاسخ گلیسمی پایین) را بدون عوارض جانبی ملین در صورت مصرف زیاد ارائه می دهند. بخش IV اطلاعاتی در مورد شیرین کننده هایی ارائه می دهد که در گروه های بالا قرار نمی گیرند اما با این وجود ممکن است فرصت های شیرین سازی جالبی را برای توسعه دهنده محصول ارائه دهند. در نهایت، بخش V به بررسی عوامل حجیم کننده و مواد چند منظوره می پردازد که می توانند به طور مفید در ترکیب با انواع شیرین کننده ها و قندها استفاده شوند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی ویرایش دوم
- نویسنده(ها): Kay O’Donnell
- سال انتشار: 2012
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 0470659688, 9780470659687
- تعداد صفحات: 552 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 7.18 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.