دانلود کتاب
پلیمریزاسیون آنزیمی ترکیبات فنلی در زمینه های مختلفی مانند مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و داروسازی مورد توجه قرار گرفته است. این ترکیبات به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود استفاده می شوند. با این حال، استفاده از آنها به دلیل حلالیت کم و پایداری حرارتی آنها محدود شده است. پلیمریزاسیون می تواند حلالیت و پایداری حرارتی آنها را بهبود بخشد و خواص جدیدی ایجاد کند که به جرم مولکولی و ساختار پلیمرها بستگی دارد. بازده واکنش، پراکندگی چندگانه، جرم مولکولی، ساختار و خواص پلیمرهای سنتز شده را می توان با نحوه کنترل واکنش و شرایط واکنش کنترل کرد.مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: پلیمریزاسیون آنزیمی ترکیبات فنولی توسط اکسیدوردوکتازها
- نویسنده(ها): Mohamed Ghoul
- سال انتشار: 2012
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9789400739185, 9400739184, 9789400739192
- تعداد صفحات: 53 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 2.01 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.