دانلود کتاب
حدود 10 خانواده از محصولات طبیعی گلیکوزیدی را ارائه می دهد که شامل حدود 150 مولکول است که شیمیدانان آلی تلاش زیادی برای سنتز آنها انجام داده اند. در هر مثال، پسزمینه هر گلیکوزید طبیعی، از جمله منابع طبیعی، فرآیند جداسازی و فعالیتهای زیستی آن شرح داده شده است. سنتز کل گلیکوزید طبیعی با تاکید ویژه بر واکنش گلیکوزیلاسیون، استراتژی مونتاژ ساکاریدها، دستکاری گروه محافظ و روش سنتز واحدهای نادر ساکارید ارائه شده است.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: شیمی کربوهیدرات در سنتز کامل گلیکوزیدهای طبیعی
- نویسنده(ها): Biao Yu
- سال انتشار: 2024
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9783527345199, 9783527817924, 9783527817900, 9783527817894, 3527345191
- تعداد صفحات: 300 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 9.21 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.