دانلود کتاب Protein Purification 2nd Edition by Philip Bonner خالص سازی پروتئین ویرایش دوم که به بررسی اصول و مبانی تصفیه و خالص سازی پروتئین ها در شیمی و بیوشیمی پرداخته است. راهنمای تکنیکهای اصلی کروماتوگرافی، از جمله تکنیکهای جذب غیر میل ترکیبی، روشهای میل ترکیبی، تکنیکهای غیرجذب و روشهای نظارت بر خلوص پروتئین را ارائه میدهد. ویرایش جدید کتاب برای تشویق یادگیری تدریجی در مورد موضوع، شروع با خواص آب، پیشرفت از طریق ویژگیهای اسیدهای آمینه و پروتئینهایی که به فرآیند تصفیه مربوط میشوند، تنظیم شده است. یک مرور کلی از استراتژی و تجهیزات پروتئین وجود دارد و به دنبال آن بحث ها و مثال هایی از هر تکنیک و کاربردهای آن ها ارائه می شود.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: خالص سازی پروتئین ویرایش دوم
- نویسنده(ها): Philip Bonner
- سال انتشار: 2018
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 1138312479, 9781138312470, 0815344880, 9780815344889
- تعداد صفحات: 288 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 6.73 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.