کتاب خالص سازی پروتئین ویرایش دوم

99,000 تومان

دانلود کتاب Protein Purification 2nd Edition by Philip Bonner خالص سازی پروتئین ویرایش دوم که به بررسی اصول و مبانی تصفیه و خالص سازی پروتئین ها در شیمی و بیوشیمی پرداخته است. راهنمای تکنیک‌های اصلی کروماتوگرافی، از جمله تکنیک‌های جذب غیر میل ترکیبی، روش‌های میل ترکیبی، تکنیک‌های غیرجذب و روش‌های نظارت بر خلوص پروتئین را ارائه می‌دهد. ویرایش جدید کتاب برای تشویق یادگیری تدریجی در مورد موضوع، شروع با خواص آب، پیشرفت از طریق ویژگی‌های اسیدهای آمینه و پروتئین‌هایی که به فرآیند تصفیه مربوط می‌شوند، تنظیم شده است. یک مرور کلی از استراتژی و تجهیزات پروتئین وجود دارد و به دنبال آن بحث ها و مثال هایی از هر تکنیک و کاربردهای آن ها ارائه می شود.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: خالص سازی پروتئین ویرایش دوم
  • نویسنده(ها): Philip Bonner
  • سال انتشار: 2018
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 1138312479, 9781138312470, 0815344880, 9780815344889
  • تعداد صفحات: 288 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 6.73 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب خالص سازی پروتئین ویرایش دوم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا