علم و فناوری پلی لاکتیک اسید: پردازش، خواص، افزودنی ها و کاربردها

99,000 تومان

دانلود کتاب Poly(lactic acid) Science and Technology: Processing, Properties, Additives and Applications علم، تکنولوژی و فناوری پلی لاکتیک اسید: پردازش، خواص، افزودنی ها و کاربردها در شیمی پلیمر. پلیمرهای زیست تخریب پذیر از منابع تجدیدپذیر برای اهداف بسیاری، از مواد بسته بندی در مواد غذایی گرفته تا کاربردهای زیست پزشکی، مورد توجه قرار می گیرند. پلی (اسید لاکتیک) (PLA) یک بیوپلیمر شناخته شده است که از نشاسته ذرت یا نیشکر به دست می آید که در بسته بندی های مختلف مواد غذایی و استخوان ها و داربست های مصنوعی استفاده می شود.

علم و فناوری پلی (اسید لاکتیک) ابتدا مفاهیم اساسی PLA را معرفی می کند و سپس سنتز و پلیمریزاسیون PLA، پردازش، خصوصیات و خواص فیزیکی PLA، نانو بیوکامپوزیت های مبتنی بر PLA، کاربردهای اصلی در بسته بندی فعال و به عنوان مواد زیستی برای بافت را پوشش می دهد. مهندسی، تخریب و تخریب زیستی PLA و در نهایت مسائل صنعتی و قانونی. این رویکرد بین رشته‌ای یک نمای کلی از تمام جنبه‌های مرتبط با PLA از جمله موضوعات اساسی، برنامه‌های کاربردی نوآورانه، انواع جدید پردازش و کاربردهای نوظهور، اصلاح PLA، ارزیابی چرخه عمر، افزودنی‌های زیستی، زیستی/تجزیه و پایداری و بین‌المللی را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: علم و فناوری پلی لاکتیک اسید: پردازش، خواص، افزودنی ها و کاربردها
  • نویسنده(ها): Alfonso Jiménez
  • سال انتشار: 2014
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 1849738793, 9781849738798
  • تعداد صفحات: 372  صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 5.56 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “علم و فناوری پلی لاکتیک اسید: پردازش، خواص، افزودنی ها و کاربردها”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا