کتاب مقدمه ای بر مهندسی تولید مواد غذایی

99,000 تومان

دانلود کتاب Introduction to Food Manufacturing Engineering مقدمه ای بر مهندسی تولید مواد غذایی، این کتاب دانش اولیه مهندسی غذا را برای مبتدیان ارائه می دهد. رشته فرآوری مواد غذایی با جریان های واقعی تولید مواد غذایی مطابقت دارد و بنابراین به راحتی قابل درک است، اگرچه مهندسی مواد غذایی دارای تنوع زیادی است زیرا اصول مشترک عملیات برای اکثر فرآیندهای تولید مواد غذایی پوشش داده شده است. بنابراین، این جلد تلاش می‌کند تا در ابتدا جریان‌های تولید مواد غذایی را تجسم بخشد و توجه دقیقی به جزئیات کمی و توضیح عملیات‌های تولیدی درگیر از نقطه‌نظر مهندسی دارد. از آنجا که این کتاب به عنوان یک متن مقدماتی بسیار اساسی برای مهندسی مواد غذایی در نظر گرفته شده است، انواع غذاها و مواد غذایی را معرفی می کند که خوانندگان مورد نظر با آنها آشنا هستند تا به طور جامع عملیات واحد اساسی را از طریق جریان های تولید توضیح دهند.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: مقدمه ای بر مهندسی تولید مواد غذایی
  • نویسنده(ها): Tze Loon Neoh
  • سال انتشار:  2016
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9811004412, 9789811004414, 9789811004421
  • تعداد صفحات: 187 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 3.32 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب مقدمه ای بر مهندسی تولید مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا